• Sunt ” n ” motive din care prietenii se cearta … zilnic sau poate foarte rar , eu .. sunt genul de baiat care se cearta … uita … si ai trece , si deseori prietenii mei sunt uimiti de reactiile pe care le  am … si cum actionez cand iau parte la o cearta .. discutie … altercatie , spuneti cum vreti voi.
  • Astazi , dintr-un motiv copilaresc , fara de inteles am … dat ” start ” unei noi discutii , plina de cuvinte aruncate la nervi … gesturi nejustificate si normal TIPETE  si URLETE … caci doar suntem romani .
  • Si produsul unor tipete si urlete nu pot fii decat certurile care nu duc nicaieri decat la o zi mai interesanta . Cu toti poate regretam dupa ce ne aruncam intr-o cearta si facem afirmatii  prostesti , afrimatii care dupa ce cearta ia sfarsit ati dau de gandit , daca chiar asa a fost sau … erau doar acolo… in cearta .. ca sa o faca plina de replici … iar pe noi sa ne faca sa ne simtim pi numar recum niste actori care isi uita textul pentru replica si inventeaza pe scena in fata  unui mare numar de spectatori  , replici pe care nici ei nu le cred , iar aceasta piesa pe care spectatorii o privesc  cu haz , nelamuriti fiind si atenti in acelasi timp  , poarta numele de ” Cearta cotidiana ! ”
Reclame